Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Лос-Анджелесі презентували новий Mercedes-benz CLS

За день до старту каліфорнійського автосалону в Інтернеті з’явилися перші офіційні зображення нового покоління чотири дверного купе від німецького автомобільного гіганта - компанії Mercedes-benz. Але дочекавшись прем’єрного показу нового CLS ми вирішили більш докладно розглянути цю розкішну модель, яка увібрала в себе все найкраще від своїх родичів по концерну.

Перше враження від Mercedes-benz CLS 2018 модельного року не викликає надмірного захвату, адже не всі зможуть сприйняти позитивно новий фірмовий дизайн екстер’єру, який німці пропонують своїм консервативним клієнтам. Водночас, купе виглядає сучасно та досить епатажно, що гарантує підсилену увагу з боку пішоходів та інших учасників дорожнього руху. Зі слів представників німецького бренду, головними конкурентами для CLS вони бачать Audi A7 та Porsche Panamera. Доречи саме ці моделі є найбільш бажаними серед європейських покупців в сегменті люксових 4-дверних купе.

В технічному пані нове купе майже повністю повторює класичний седан на ім’я Mercedes-benz E-Class. По перше мова йде про двигуни, які без змін перейшли з під капота седана на нове купе. Основними силовими агрегатами для CLS стануть 6-циліндрові бензинові та дизельні мотори. Діапазон потужності закладений у двигуни розтягнутий від 280 до 450 к.с. В топовому виконанні AMG, купе отримає турбовану вісімку об’ємом 4 літра. За попередньою інформацією, цей агрегат видаватиме понад 500 к.с. Середня витрата пального зарядженого CLS складатиме біля 9,5 літрів на кожні 100 км пробігу. В парі з двигунами агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. За доплату пропонується система фірмового повного приводу 4Matic.

Інтер’єр без перебільшення виглядає розкішно та переконливо. Навряд чи знайдуться клієнти які матимуть претензії до якості складання та матеріалів обробки салону. Передня панель складається з двох екранів, кожний з яких виконує власні задачі. Завдяки плавним формам торпедо, в салоні дуже просторо та комфортно.

Нове покоління Mercedes-benz CLS потрапить на європейський ринок навесні 2018 року. За базову версію купе, німці запросять щонайменше 60 тисяч євро…

 

 

 

03.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Лос-Анджелесі презентували новий Mercedes-benz CLS

Політика конфіденційності